065/227 12 42
Email: totalgradnja@gmail.com

Spušteni Plafoni – Najniža Cena | Beograd

Gips je, kao veoma funkcionalan i ekološki zdrav materijal, prisutan, takoreći, od poda do plafona u enterijeru. Spušteni plafoni od gipsa pravi su odgovor ukoliko želite:

  • rešiti problem suvišnih kablova u prostoriji,
  • sakriti dovod ventilacije i niskonaponske mreže,
  • obogatiti prostor najrazličitijom, ugradnom rasvetom.

ESTETIKA

Spušteni plafoni od gipsa, ukoliko se izvedu prema unikatnoj ideji, ali uz poštovanje svih pravila izrade, ostaviće bez daha sve posetioce Vašeg doma ili kancelarije. Plafoni od knaufa veoma su funkcionalni, jer pružaju izuzetan nivo toplotne izolacije, i primenom raznolikih oblika, prostoriji daju jedan sasvim novi izgled.

spusteni plafoni od gipsa

Ideje, koje pružaju spušteni plafoni izrađeni od gips ploča, su nepresušne. Pustite mašti na volju, a možete pogledati i fotografije spuštenih plafona, koje smo brzo, profesionalno i povoljno uradili za naše klijente, na obostrano zadovoljstvo. Bilo da se radi o skrivenoj rasveti primenom tzv. gipsanih kaskada ili o klasičnoj LED rasveti, plafoni od gipsa u Vašem prostoru postaće glavna atrakcija svima koji u njemu borave.

spusteni plafoni beograd

UŠTEDA

U poređenju sa drugim građevinskim radovima, cena spuštenih plafona je više nego pristupačna, tako da ih svako može priuštiti sebi i svom domu. Ušteda na računima za grejanje je još jedan razlog zašto su spušteni plafoni od gipsa pravi izbor. Za razliku od tradicionalnih sistema gradnje (cigle, blokovi, malter, lepak…), za izradu spuštenih plafona od gipsanih ploča se ne koriste vezivni elementi u vidu maltera, pa nije potrebno unošenje peska i mešanja sa vodom. Upravo zato se gradnja gips-karton pločama zove još i „suva gradnja“, pa je prostor, u kom su izvedeni radovi, potrebno obrisati samo metlom, i već je spreman za upotrebu.

Spušteni Plafoni Armstrong - Gips PlusDa li ste čuli za spuštene plafone Armstrong? Sigurno ste ih viđali na bazenima, u bioskopima ili tržnim centrima. Koriste se u objektima gde je od velikog značaja zvučna izolacija, ekonomičnost, ali i gde ne treba zanemariti ni estetiku. Omogućavaju laku dostupnost instalacijama iznad plafona i imaju svojstva upijanja zvuka, pa su stoga veoma poželjne prilikom instaliranja npr. zvučnih sistema i video projektora u salama za sastanke.

Kada uzmete u obzir naše cene spuštenih plafona i apsolutnu garanciju kvaliteta, kao i našu profesionalnost prilikom izvođenja radova i poštovanje zadatih rokova, odgovor se nameće sam po sebi – firma TOTAL GRADNJA.

Pozovite nas na 065/227 12 42 ili pošaljite email-a na totalgradnja@gmail.com.