065/227 12 42
Email: totalgradnja@gmail.com

Pregradni Zidovi – Najniža Cena | Beograd

Prema našem, više godina sticanom, iskustvu, pregradni zidovi su sve traženije rešenje, kada je u pitanju uređenje i renoviranje doma ili poslovnog prostora. Gipsani zid prekriće sve nedostatke na zidu prostorije, a pored toga, pregradni zid pruža visok nivo toplotne i zvučne izolacije, što je naročito bitno ukoliko pregradni zid želite postaviti između grejane i negrejane prostorije. U našem radu, koriste se pregradni zidovi od knaufa, kao i rigips pregradni zidovi.

SVOJSTVA GIPSANIH PREGRADNIH ZIDOVA

zvucna izolacija gipsanih zidova
Ukoliko želite postaviti i zvučnu izolaciju, međuprostor pregradnih zidova se ispunjava mineralnom vunom, koja sa velikom efikasnošću sprečava dopiranje glasne muzike u susedne prostorije. U zavisnosti od podkonstrukcije i slojeva, pregradni zid može predstavljati odličnu izolaciju zvuka, u rasponu od 45 dB pa do 69dB.

Gipsani zidovi karakterišu se visokim nivoom ekološke prihvatljivosti i potpuno su nezapaljivi, tako da sa te strane pružaju potpunu bezbednost. Kada uzmete u obzir cene koje iziskuju pregradni zidovi, ali i koristi koje oni sa sobom nose, uvidećete višestruku korist njihovog postavljanja.

PRAKTIČNOST

Bez pomuke možete promeniti dimenzije prostora, postavljanjem gipsanih zidova. Tim firme TOTAL GRADNJA Vam pruža apsolutnu garanciju da će pregradni zid od gipsa, uprkos svojoj maloj debljini, biti prava zamena za klasični zid od cigle!

kablovi pregradni zidovi

Zaboravite na kopanje i rušenje zidova radi smeštanja kablova i instalacija. Kasnije zatvaranje i malterisanje zida, može Vas itekako koštati. Umesto toga, postavite pregradni zid, koji je veoma pogodan za kasniju obradu. Po pravilu, gipsani zid se premazuje podlogom, a zatim se ceo gletuje, radi bolje raspodele boje, i na kraju se pristupa bojenju.

NOSIVOST GIPSANIH PREGRADNIH ZIDOVA

tv na gipsanom zidu
Još jedna od zabluda je da gipsani zid ne trpi predmete na sebi i da na njega nije moguće postaviti ništa. U zavisnosti od debljine zida i nosača, bez problema možete postaviti predmete, počevši od polica i zidnih ormarića, pa sve do umivaonika i velikih LCD televizora.

Pozovite nas na 065/227 12 42 ili pošaljite email-a na totalgradnja@gmail.com.