065/227 12 42
Email: totalgradnja@gmail.com

Krečenje Zidova – Najniža cena | Beograd

Posle mnogo godina eksploatacije nekog prostora, naročito ukoliko je prostorija redovno ispunjena duvanskim dimom, krečenje zidova je obaveza. Ne samo zbog estetike, već i zbog higijene i zdravlja ljudi koji tu borave. Zapušteni, žuti zidovi, odlepljene ili pocepane tapete ostavljaju utisak nereda i nehigijene. Osvežite svoj prostor higijenskim krečenjem zidova.

 

 

Krecenje zida kompresorom

 

Krečenje zida kompresorom

Zahvaljujući novim tehnologijama, moguće je krečenje zida kompresorom. Na ovaj način, pokriva se veća površina zidova u kraćem roku, pa bi krečenje stana moglo biti obavljeno u jednom danu. Naravno, zahvaljujući bolje iskorišćenom vremenu, i cena ove vrste krečenja je niža. Krečenje zida kompresorom je pogodno za prostore koji nisu opterećeni nameštajem.

 

Naravno, moguće je i tradicionalno krečenje stana valjkom, pri čemu se utroši više vremena, ali se radi detaljno i veoma pedantno. Svakako, mi garantujemo da je kod nas najniža cena krečenja stana.

 

U zavisnosti od stanja zida (da li je zid oštećen ili ima tapete) kao i boje podloge, krečenje stana može trajati i par dana. U tom slučaju, potrebni su pripremni radovi, kao što su

  • ispuna rupa i ravnanje neravnina
  • skidanje starih tapeta
  • mazanje zida podlogom – prajmerom

Nakon toga, pristupa se bojenju zida u novu boju, koju vi izaberete. Važno je znati da se „prva ruka“ mora dobro osušiti pre nego što se, narednog dana, pristupi ponovnom bojenju zida.